Филтер за пребарувањеВила ШИШЕВИЌ

Будва

Лoкација: Будва, Црна Гора Оддалеченост: Во центарот на градот Плажа: 100 метри од Словенска плажа. Тип на соби: 1/2, 1/2+1, 1/3 и 1/3+1 студија Тип на одмор: Активен…

Вила СКАУТ

Сутоморе

Лoкација: Сутоморе, Црна Горан Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 250 метри од  песочна плажа. Тип на соби: 1/2 студија Тип на одмор: За сите возрасти Кликни…

Хотел БАБОВИЌ

Чањ

Лoкација: Чањ, Црна Гора Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 250 метри од  песочна плажа. Тип на соби: Трокреветни соби Тип на одмор: За сите возрасти Кликни за цени…