Филтер за пребарувањеКрф - Ипсос

Крф

Лoкација: Ипсос, Крф (Грција) Оддалеченост: Во мирен дел од градот Плажа: 130-500 метри од  песочна плажа. Тип на соби: Студија и апартмани за 2-5 лица Тип на одмор: Активен одмор…

Вила TEO

Крф

  Кликни за цени и детали на понудата       Лoкација: Kрф, Ипсос (Грција)    Оддалеченост: На мирниот ден од Ипсос Плажа: 130 метри од плажа …

Вила STATIS

Крф

  Кликни за цени и детали на понудата       Лoкација: Kрф, Ипсос (Грција)      Оддалеченост: На мирниот ден од Ипсос Плажа: 130 метри од плажа …