Филтер за пребарувањеВила ANEMOHADI

Сивири

Лoкација: Сивири, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 90 метри oд долга песoчна плажа. Тип на соби: 1/2+2 апартмани Тип на одмор: Фамилијарен…

Вила VRAHOS

Афитос

Лoкација: Афитос, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: На 1 км од песочна плажа (се препорачува одење со автомобил).  Тип на соби: 1/2 и 1/3 студија, …

Вила VERGINA

Ханиоти

Лoкација: Ханиоти, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: 500 метри од центарот на градот Плажа: 50 метри од градската плажа. Тип на соби: 1/2 и 1/3 студија, 1/3 и 1/4…

Вила RAFALI

Пефкохори

Лoкација: Пефкохори, Касандра, Халкидики (Грција)  Плажа: 200 метри од песочна плажа. Тип на соби: 1/3 студија Тип на одмор: Разновидна забава за сите возрасти. Кликни за…

Вила MEROPI

Калитеа

Лoкација: Калитеа, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во првиот ред на шеталиштето Плажа: 150 метри oд прекрасна, ширoка, песoчна плажа. Тип на соби: 1/3 студија Тип на одмор:…

Вила ALEKSANDAR

Фурка

Лoкација: Фурка, Касандра, Халкидики (Грција)  Плажа: 500 метри од песочна плажа. Тип на соби: 1/6 дуплекси (дневна/кујна и две посебни спални) Тип на одмор: Мирен и релаксирачки…

Вила REALL

Полихроно

Лoкација: Полихроно, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 200 метри од  песочна плажа. Тип на соби: 1/2 студио, 1/3+1 aпартмани,…

EUR €96

Вила HAUS LITHEA

Неа Потидеа

Лoкација: Неа Потидеа, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: На крајот од местото Плажа: Сопствена плажа (широка и долга) пред самата вила со песок и камчиња. Тип на соби:…

Вила DIMITRA

Калитеа

Лoкација: Калитеа, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: 200 метри од центарот на градот Плажа: 500 метри oд прекрасна, ширoка, песoчна плажа. Тип на соби: 1/3, 1/4 и 1/5 студија…

Вила POSEIDON

Калитеа

Лoкација: Калитеа, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: На плажа, 500 метри од центарот на градот Плажа: Пред самата вила сопствена, широка, песочна плажа. Тип на соби: 1/3…