TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Калитеа

цена од€79.00

Alexandra Калитеа ГРЦИЈА

  • 8 дена / 7 ноќевања
  • недела / недела
  • 300 метри до плажата

цена од€159.00

Poseidon-сабота Калитеа ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • сабота / сабота
  • 10 м од плажата

цена од€89.00

Maria Калитеа ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • сабота / сабота
  • 500 м од плажата