TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Кефалонија

цена од€129.00

ZANZA Кефалонија ГРЦИЈА

  • Порос
  • 9 ноќевања
  • вклучен превоз
  • 15 м. до плажата

цена од€89.00

MAKEDONIA Кефалонија ГРЦИЈА

  • Порос
  • 9 ноќевања
  • вклучен превоз
  • 50 м. до плажата