TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Ксамил

10% Попуст
цена од€179.00

Alex Ксамил АЛБАНИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 50 метри од плажата

10% Попуст
цена од€159.00

Kleon Ксамил АЛБАНИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 100 м до плажата

10% Попуст
цена од€139.00

Ujvara Ксамил АЛБАНИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 200 м до плажата

10% Попуст
цена од€69.00

Sala Ксамил АЛБАНИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 200 метри од плажата