Попустот важи за определн број соби/места до пополнување на слободните капацитети

за дата  објект сместување услуга цена
26.06 – 03.07 Вила Иониo – Катизма  1/2 студио  наем за 7 ноќи 209 €
26.06 – 03.07 Вила Маргарита – Канали  1/3 студио наем за 7 ноќи 199 €
26.06 – 03.07 Вила Маргарита – Канали  1/4 студио наем за 7 ноќи 199 €
26.06 – 03.07 Вила Олива – Парга  1/2 студио наем за 7 ноќи 239 €
26.06 – 03.07 Вила Порто Фино – Никиана     1/3 студио   наем за 7 ноќи 209 €
26.06 – 03.07 Вила Порто Фино – Никиана  1/4 студио наем за 7 ноќи 209 €
28.06 – 05.07 Вила Маринос – Закинтос  1/2+1 студио наем за 7 ноќи 149 €
28.06 – 05.07 Вила Гиатрас – Закинтос  1/2 студио  по лице за 7 ноќи 149 €
28.06 – 05.07 Вила Гиатрас – Закинтос 1/2+1 студио по лице за 7 ноќи 135 €
29.06 – 06.07 Вила Мелиа – Неи Пори  1/3 студио наем за 7 ноќи 195 €
29.06 – 06.07 Вила Аронис – Неи Пори
1/2 студио наем за 7 ноќи 195 €
29.06 – 06.07 Вила Анемохади-Сивири 1/2+2 студио   наем за 7 ноќи 289 €
29.06 – 06.07 Вила Врахос – Афитос  1/3 студио  наем за 7 ноќи 332 €
30.06 – 07.07 Вила Меропи – Калитеа  1/3 студио наем за 7 ноќи 269 €
30.06 – 07.07 Вила Вергина – Ханиоти  1/2 студио наем за 7 ноќи 280 €

Легенда:
1/2 студио = двокреветно студио, 1/3 студио = трикреветно студио, 1/4 студио = четирикреветно студио
1/2 апартман = двокреветен апартман, 1/3 апартман = трикреветен апартман, 1/4 = четирикреветен апартман

 

ПРОМО ХОТЕЛИ – ТУРЦИЈА ( ЧАРТЕР ПРОГРАМА)
цените се однесуваат по лице за дадените термини  
вклучено во цена  : авионски превоз од Скопје + трансфери од аеродром до хотел + 7 дена + услуга
(кликнете на името на хотелот за повеќе инфо)

 

од дата  хотел област услуга ноќи  цена по лице
 27.06 ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA  5* Аланија All inclusive 6 548 €
 01.07 ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA  5* Аланија All inclusive 6 568 €
 04.07 ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA  5* Аланија  All inclusive 6 579 €
 27.06 AKKA HOTEL ALINDA  5* Кемер Premium All Inclusive 6 706 €
 01.07 AKKA HOTEL ALINDA  5* Кемер Premium All Inclusive 6 726 €
 04.07 AKKA HOTEL ALINDA  5* Кемер Premium All Inclusive 6 726 €
 01.07 OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL 5* Сиде Ultra all inclusive 6 616 €
 04.07 OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL 5*  Сиде Ultra all inclusive 6 631 €
 27.06 LIMONCELLO KONAKLI BEACH 5* Aланија Ultra all inclusive 6 372 €
 01.07 LIMONCELLO KONAKLI BEACH 5* Aланија Ultra all inclusive 6 443 €
 04.07 LIMONCELLO KONAKLI BEACH 5* Aланија Ultra all inclusive 6 468 €
27.06 CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5 * Кемер Ultra all inclusive 6 626 €
 01.07 CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5 * Кемер Ultra all inclusive 6 646 €
 04.07 CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5 * Кемер Ultra all inclusive 6 663 €
 27.06 ORANGE COUNTY RESORT HOTEL 5* Кемер Ultra all inclusive 6 779 €
01.07 ORANGE COUNTY RESORT HOTEL 5* Кемер Ultra all inclusive 6 784 €
04.07 ORANGE COUNTY RESORT HOTEL 5* Кемер Ultra all inclusive 6 799€
 27.06 CLUB HOTEL ANJELIQ 5* Аланија All inclusive 6 409 €
01.07 CLUB HOTEL ANJELIQ 5* Аланија All inclusive 6 493 €
04.07 CLUB HOTEL ANJELIQ 5* Аланија All inclusive 6 509 €
27.06 CATAMARAN RESORT HOTEL 5* Кемер Ultra all inclusive 6 503 €
01.07 CATAMARAN RESORT HOTEL 5* Кемер Ultra all inclusive 6 551 €
04.07 CATAMARAN RESORT HOTEL 5* Кемер Ultra all inclusive 6 578 €
27.06 SILENCE BEACH RESORT 5* Сиде Ultra all inclusive 6 680 €
01.07 SILENCE BEACH RESORT 5* Сиде Ultra all inclusive 6 740 €
04.07 SILENCE BEACH RESORT 5* Сиде Ultra all inclusive 6 740 €
27.06 ROYAL GARDEN SELECT & SUITE 5* Аланија Ultra all inclusive 6 544 €
01.07 ROYAL GARDEN SELECT & SUITE 5* Аланија Ultra all inclusive 6 606 €
04.07 ROYAL GARDEN SELECT & SUITE 5* Аланија Ultra all inclusive 6 606 €
27.06 AVANTGARDE LUXURY RESORT 5* Кемер Ultra all inclusive 6 685 €
01.07 AVANTGARDE LUXURY RESORT 5* Кемер Ultra all inclusive 6 730 €
04.07 AVANTGARDE LUXURY RESORT 5* Кемер Ultra all inclusive 6 730 €

 

Не пропуштајте