TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Активности во Сандански

Сместување

ТУРИ

Св. Никола

  • 31.12.2019 во ресторан Св. Никола
  • 31.12.2019 во пиано бар Св. Никола
  • Користење СПА центар
  • 2, 3, 4 ноќевања

Отвори повеќе написи

Medite Spa Resort – Сандански

  • Новогодишна вечера на 31.12.2019
  • 3 или 4 полупансиони
  • Користење СПА центар
  • Сауна парк, фитнес

Отвори повеќе написи

Што да се прави