TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

МАЈ

Mај

€165.00

Jenny 3*🚕


 • 4 дена 3 полупансиони
 • Сопствен превоз
 • 2 деца до 14 г. бесплатно
 • 150 м до плажата

21/05/2022 - 25/05/2022
€249.00

Рим Неапол 🚌


 • Разглед на Неапол
 • Разглед на Рим
 • Факултативно посета на Тиволи
 • Факултативно Ватикан

20/05/2022 - 25/05/2022
€99.00

Истанбул 2 ноќи 🚌


 • Посета на Аја Софија, Сината Џамија
 • Посета Капали Чаршија
 • Посета на трговскиот центар Форум
 • 2 ноќевања со појадок

08/09/2022 - 11/09/2022