TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

МАКЕДОНИЈА Хотели

цена од€20.00

Aqualina 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 4 км од Охрид
 • Сопствени базени
 • 20 м од плажата

цена од€22.00

Maiva & Spa 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • Мини СПА центар
 • Бесплатен паркинг
 • 70 метри од плажата

цена од€40.00

Laki & Spa 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • Надворешен базен
 • СПА центар
 • 200 м од езерото

Villa MINAMI Охрид МАКЕДОНИЈА

Villa MINAMI е гостинска куќа и се наоѓа во селото Коњско...

Hotel Su Охрид МАКЕДОНИЈА

Хотел SU e идеално лоциран на брегот на Охридското Езеро...

цена од€51.00

Inex Olgica 5* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 4 км од Охрид
 • СПА центар
 • До плажата