TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Неа Плагиа

цена од€190.00

Blue Неа Плагиа ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • сабота / сабота
  • 30 м до плажата

цена од€70.00

Hriso Pagoni Неа Плагиа ГРЦИЈА

  • 7 ноќевања
  • интернет, телевизор
  • 30 м до плажата