TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Неи Пори

20% Попуст
цена од€119.00

SOFIA 10 ноќи Неи Пори ГРЦИЈА

 • 11 дена 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 150 метри од плажата

20% Попуст
цена од€119.00

FILIO 10 ноќи Неи Пори ГРЦИЈА

 • 11 дена 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 200 метри од плажата

20% Попуст
цена од€169.00

RIA 10 ноќи Неи Пори ГРЦИЈА

 • 11 дена 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 80 метри од плажата

20% Попуст
цена од€119.00

VASILIS 10 ноќи Неи Пори ГРЦИЈА

 • 11 дена 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 200 метри од плажата