TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Никити

цена од€309.00

Dimitra Никити ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • недела / недела
  • 250 метри од плажата

10% Попуст
цена од€300.00

Marias House Никити ГРЦИЈА

  • 10 ноќевања
  • клима, телевизор
  • 20 м до плажата

15% Попуст
цена од€59.00

Eleni Никити ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања
  • недела / недела
  • 200 метри од плажата