TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Хотели

цена од€26.00

Sileks 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

  • 4 км од Охрид
  • Сопствен базен
  • 10 м од плажата

цена од€22.00

Maiva & Spa 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

  • Мини СПА центар
  • Бесплатен паркинг
  • 70 метри од плажата

цена од€20.00

Aqualina 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

  • 4 км од Охрид
  • Сопствени базени
  • 20 м од плажата