Детали

Опис

5 дневна тура -

Запознајте ја Македонија 

Посетете ги најпознатите и најубавите предели на Македонија: Битола, Охрид, Вевчани, Маврово, Матка, Скопје, Смоларски водопади, Крушево и многу други.

Термини на поаѓање: 15.07; 07.08; 21.08; (и други датуми по договор за затворени групи од најмалку 4 лица).

Цена: 12 600 денари

 

 

_____________________________________________

Еднодневни екскурзии, вело тури, планинарење. Одберете ја вашата омилена авантура и запознајте ја Македонија на еден поинаков начин.

 

http://www.off-road.mk


Истражи ја Македонија
Цена €0
Напиши коментар x

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан