Детали

Опис


 ULTRA LAST MINUTE 

 

15.09-22.09

Вила Aleksandar - Фурка 
 1/4 дуплекс -  99 евра   
1/5 дуплекс - 99 евра 
1/6 дуплекс - 99 евра 
 

 19.09-26.09

Вила Margaritа - Канали
1/3 лукс - 79 евра
1/4 - 79 евратермин 21.09-28.09 

Вила Anna - Закинтос 
1/4 - 79 евра по лице со вклучен превоз

Вила Avra - Закинтос 
2+1 - 89 евра по лице со вклучен превоз 

терми 22.09-29.09

Вила Aleksandar - Фурка 
1/4 - 99 евра 
1/5 - 119 евра
1/6 - 149 евра 

Вила Aronis - Неи Пори 
2+1 - 59 евра 
1/3 -  69 евра 
1/4 -  79 евра 


Вила Eleni - Фурка 
1/3 - 59 евра 
1/4 - 69 евра 

Вила Haus Lithea - Неа Потидеа 
1/3 - 89 евра (бесплатни две лежалки на плажа)
1/4 - 99 евра (бесплатни две лежалки на плажа)

Вила Melia - Неи Пори 
1/3 - 69 евра 

терми 23.09-30.09

Вила Dimitra - Калитеа 
1/3 - 59 евра 

Вила Meropi -  Калитеа 
1/3 - 59 

Вила Rafali - Пефкохори 
1/3 - 79 евра 

Вила Sandy - Пефкохори 
1/3 -79 евра 
1/2 - 61 еврo 

Вила Vergina - Ханиоти 
1/3 - 89 евра 
1/4 - 99 евра 

термин 26.09-03.10

Вила Ionio - Лефкада 
1/2 - 59

Вила Margarita - Канали 
1/3 - 49 евра
1/4 - 49 евра 

Вила Pelagos - Врахос 
2+1 - 89 евра 

 

Промо понуда ЗАКИНТОС

10% ПОПУСТ ЗА НАРЕДНИТЕ ТЕРМИНИ ВО 1/4 АПАРТМАНИ

Попуст од 10% на цените по лице за сите термини за сместување во 1/4 апартмани во вила Anna 
(се однесува за 4 полноплатежни лица)


Last minute
Цена €159
Напиши коментар x

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан