Детали

Опис

Располагаме со неколку видови на возила за потребите на агенциското работење. За сите ваши патувања одеберете тип на возило кое ви одговара како најбрзо,најудобно и најбезбедно  да пристигнете од/до бараната дестинација. Возилата се нови, со сите удобности на новите возила, опремени со клима уреди, голем багажен простор, видео/аудио опрема, како и  сите се лиценцирани со специфичните лиценци за превоз на патници, а управувани од професионални лиценцирани возачи кои разговараат повеќе светски јазици.

Патнички возила: Шкода Октавија 2011 година, Мерцедез Ц класа 2006 година, Фолксваген Шаран 7 седишта  2004 година

Патнички минибуси: Мерцедез Спринтер 20 седишта 2009 година, Рено Мастер 15 седишта, Рено Трафик 9 седишта 2006 година, Мерцедез Спринтер 315 9 седишта, Фолксваген Каравела 8 седишта 2005 година

Шкода Октавија 2010 година

Трансфер
од/до
Битола
Тип на возило
 патничка кола 
4 патници
минибус
 8 патници 
минубус
 20 патници 
автобус
 48 патници 
Скопје – центар 4500 6000 8000 на барање
Скопје-аеродром 4000 5500 7000 на барање
Охрид – центар 1800 2600 5500 на барање
Охрид – Метропол 2000 2800 6000 на барање
Охрид -Св.Наум 2400 3100 6500 на барање
Охрид – Лагадин 2000 2800 6000 на барање
Прилеп 1200 2000 4500 на барање
Крушево 1800 3000 5000 на барање
Струмица 4500 6000 8000 на барање
Штип 4500 6000 8000 на барање
Дебарски бањи 4000 5500 7000 на барање
Неготино 1800 3000 5000 на барање
Ресен 1200 2000 4500 на барање
Граница 900 1500 2000 на барање
Граница Деве Баир 4800 6500 9000 на барање
Граница Табановце 4800 6500 9000 на барање
Граница Ќафасан 2400 3100 6500 на барање
Граница Богород. 4500 6000 8000 на барање
Граница Ново Село 4800 6500 9000 на барање

Цените се дадени по дестинација по  возило со вклучен 5 % ДДВ


Изнајмување возила
Цена €0
Напиши коментар x

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан