Детали

Опис

СЕМКОВО 2019
08.01-13.01.2019


6 дневно Зимување
5 полнипансион, ски карта за време на престојот и превоз

Целосна програма 

ЦЕНА НА АРАНЖМАН
:
190
евра / 11.780 ден


Семково - Ски центар
Цена €190
Напиши коментар x

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан