Детали

Опис

Еднодневна ШОПИНГ ТУРА во СОЛУН
19.01.2019 (сабота)

Целосна програма 

Цена на арнажманот: 

800 денари за возрасен
600 денари за дете

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:
– Автобуски превоз за дадената релација
– Придружник на патувањето


Шопинг во Солун
Цена €13
Напиши коментар x

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан

Валидно до