Детали

Опис

Освој патување за двајца или викенд со друштво во Охрид 

Мисија - заедно да стигнеме до 10.000 фанови.

Инструкции

- Направи Follow на нашиот профил. (turist_bitola)

 линк до профил 
https://www.instagram.com/turist_bitola/

- Напиши во коментар со кого сакаш да патуваш и означи со хаштаг #Турист.

линк до активација 
https://www.instagram.com/p/BmyR-s5gRdm/?taken-by=turist_bitola

Бонус - покани ги твоите пријатели за стигнеме побрзо до целта.

По завршување на мисијата, по електронски избор се одбираат двајца фанови, од кои еден ќе го добие
Главниот подарок - Патување на една од Турите за 11ти Октомври 
линк до понудите (
https://turist.com.mk/tours)
Вториот победник добива - Викенд за целото друштво во Охрид
Сместување во Апартманите на Т.А Турист 
линк до сместувањето
(https://turist.com.mk/offers/Apartments---Ohrid)


НАПОМЕНА 

Агенцијата има за право да направи промена на локацијата на патувањето со претходна најава на победниците, во зависнот од слободните капацитети и реализацијата на истото. 

 


ОСВОЈ ПАТУВАЊЕ
Цена €0
Напиши коментар x

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан

Валидно до