EUR €190

Семково - Ски центар

СЕМКОВО 2019 08.01-13.01.2019 6 дневно Зимување 5 полнипансион, ски карта за време на престојот и превоз Целосна програма  ЦЕНА НА АРАНЖМАН: 190 евра / 11.780 ден

EUR €50

Апартмани - Охрид

Кликни за цени и детали на понудата

Lyoness попуст

 Почитувани клиенти ве известуваме дека имате можност да ги користите предностите на Lyoness шопинг заедницата.   Понудата важи за аранжмани кои се директно во организација на…

Изнајмување возила

Располагаме со неколку видови на возила за потребите на агенциското работење. За сите ваши патувања одеберете тип на возило кое ви одговара како најбрзо,најудобно и најбезбедно  да пристигнете…

Истражи ја Македонија…

5 дневна тура - Запознајте ја Македонија  Посетете ги најпознатите и најубавите предели на Македонија: Битола, Охрид, Вевчани, Маврово, Матка, Скопје, Смоларски водопади, Крушево и…

Посредување за австралиски…

Нудиме посредување за секаков тип на Австралиски визи како и обнова на Австралиски пасоши.   За сите потребни документи, информации и консултации Ве молиме обратете се во нашата канцеларија. …