TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Охрид

цена од€20.00

Aqualina 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 4 км од Охрид
 • Сопствени базени
 • 20 м од плажата

цена од€22.00

Maiva & Spa 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • Мини СПА центар
 • Бесплатен паркинг
 • 70 метри од плажата

цена од€20.00

Klimetica 3* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 70м од плажа
 • услуга полупансион
 • бесплатен паркинг

цена од€21.00

Pela 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 100м од плажа
 • услуга појадок/полупансион
 • бесплатен паркинг

цена од€26.00

Sileks 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 4 км од Охрид
 • Сопствен базен
 • 10 м од плажата

цена од€51.00

Inex Olgica 5* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 4 км од Охрид
 • СПА центар
 • До плажата

цена од€23.00

Mizo 3* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 1 км до центарот на Охрид
 • Отворен базен
 • До плажата

цена од€30.00

Park Lake 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 4 км од Охрид
 • Сопствен базен
 • 10 м од плажата

цена од€42.00

Park Golden View 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 3 км до центарот
 • надворешен базен
 • 10 м од езерото

цена од€24.00

Filip 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 300 м до плажата
 • услуга по избор
 • сопствен базен

цена од€40.00

Laki & Spa 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • Надворешен базен
 • СПА центар
 • 200 м од езерото

цена од€1.00

Belvedere 4* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 3 км до центарот на Охрид
 • 2 ресторани во Охрид
 • 100 м до плажата

цена од€24.00

Desaret 3* Охрид МАКЕДОНИЈА

 • 12 км до центарот на Охрид
 • 2 ресторани
 • до плажата