TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Парга – Јонско Море

15% Попуст
цена од€199.00

BAKAS 10 ноќи Парга ГРЦИЈА

  • 11 дена 10 ноќевања
  • сопствен превоз
  • 150 метри од плажата

15% Попуст
цена од€199.00

PETROU 10 ноќи Парга ГРЦИЈА

  • 11 дена 10 ноќевања
  • сопствен превоз
  • 500 метри од плажата

цена од€199.00

AVLI 10 ноќи Парга ГРЦИЈА

  • 11 дена 10 ноќевања
  • сопствен превоз
  • 500 метри од плажата