TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Парга – Јонско Море

цена од€170.00

Jota Парга ГРЦИЈА

  • 7 или 9 ноќевања
  • 300 метри од центарот
  • 250 метри од плажата

цена од€170.00

Olga Парга ГРЦИЈА

  • 7 или 9 ноќевања
  • Во близина на центарот
  • 70 м до плажата