TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Патувања

€224.00

Сандански


 • Автобус 🚌 / кола 🚕
 • Интерхотел 4*
 • 2 ноќевања со појадок
 • СПА центар

08/03/2024 - 10/03/2024
€319.00

Санторини


 • Автобус, фери 🚌+⛴️
 • 5 дена 3 ноќевања
 • Брод Пиреа-Санторини-Пиреа
 • Факултативно Санторини

01/05/2024 - 06/05/2024
€449.00

Берлин


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања појадок
 • Разглед на Берлин
 • Факултативно Потсдам

16/03/2024 - 19/03/2024
€999.00

Полска


 • Авион ✈️
 • 6 ноќевања појадок
 • Факултативно Аушвиц
 • Факултативно Вијеличка

30/04/2024 - 06/05/2024
€139.00

Истанбул


 • Автобус 🚌
 • 5 дена 2 ноќевања со појадок
 • Факултативно Долмабахче палата
 • Факултативно аквариумот Туркуазу

07/03/2024 - 11/03/2024
€129.00

Белград


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања појадок во Белград
 • Нови Сад, Сремски Карловци
 • Разглед на Белград

08/03/2024 - 10/03/2024
€129.00

Сарајево-Мостар


 • Автобус 🚌
 • 3 ноќевања појадок во Сарајево
 • Факултативно Босански пирамиди
 • Разглед на Сарајево

07/03/2024 - 10/03/2024
€189.00

Будимпешта-Виена


 • Автобус 🚌
 • 5 дена 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Будимпешта
 • Факултативно Естергом и Вишеград

05/03/2024 - 10/03/2024
€159.00

Прага


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања со појадок
 • Факултативно Прага
 • Факултативно Виена

06/03/2024 - 10/03/2024
€99.00

Будва


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања со појадок
 • Хотел со 3*
 • Посета на Острог

07/03/2024 - 10/03/2024
€149.00

Атина


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања-појадок во хотел 3*
 • Факултативно Акропол
 • Факулативно Арголида-Пелопонез

07/03/2024 - 10/03/2024
€399.00

Будимпешта


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно бања Сечении
 • Факултативно Сент Андреј

06/03/2024 - 10/03/2024
€369.00

Словенија


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Постојна+Трст
 • Факултативно Блед+Бохињ

16/03/2024 - 19/03/2024
€399.00

Рим


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Прошетка во Рим
 • Факултативно Ватикан

07/03/2024 - 10/03/2024
€777.00

Швајцарија


 • Авион ✈️
 • 2 ноќевања со појадок-Цирих
 • 2 ноќевања со појадок-Лозана
 • Факултативно Луцерн

20/03/2024 - 24/03/2024
€559.00

Стразбур


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Разглед на Базел
 • Факултативно Шварцвалд

14/03/2024 - 17/03/2024
€494.00

Фиренца


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Разглед на Фиренца
 • Панорамски Болоња

08/03/2024 - 11/03/2023
€499.00

Милано


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Комо, Лугано
 • Разглед на Милано

08/03/2024 - 11/03/2024
€555.00

Барцелона


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Барцелона
 • Факултативно паркот Гуел

06/03/2024 - 09/03/2024
€559.00

Амстердам


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања со појадок
 • Разглед на Амстердам
 • Факултативно крстарење по каналите

07/03/2024 - 10/03/2023
€179.00

Крф-Велигден


 • Автобус 🚌 + ⛴️
 • 3 ноќевања во вили/хотел
 • Превоз со траект
 • Посета на градот Крф

02/05/2024 - 06/05/2024
€799.00

Сицилија


 • Авион ✈️
 • Трансфер до до аеродром Тирана
 • 2 ноќевања со појадок во Палермо
 • 3 ноќевања со појадок во Џардини Наксос

20/05/2024 - 25/05/2024