TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Пефкохори

цена од€260.00

Partenis Пефкохори ГРЦИЈА

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 120 м до плажата

цена од€450.00

Vasilis Пефкохори ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 50 м до плажата

цена од€101.00

Zinova Пефкохори ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 100 м до плажата

цена од€69.00

Andromeda Ioannis Пефкохори ГРЦИЈА

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • четврток / четврток
 • 550 м до плажата