ПРОМО понуди за Анталија
термин 12.09 / термин 16.09 / термин 19.09
цените се  за во двокреветна соба за 6 ноќи / 7 дена
Вклучено во цена :
авионски превоз од Скопје + трансфери од аеродром до хотел + 7 дена + услуга
(кликнете на линкот на хотелот за повеќе инфо)

HEDEF RESORT & SPA ALANYA 5*
Ultra All Inclusive
тип на соба STANDART ROOM
920 евра тотал за термин 12.09
850 евра тотал за термини 16.09 и 19.09
линк од хотел http://www.hedefresort.com/en

XORIA DELUXE HOTEL ALANYA 5*
Ultra All Inclusive
тип на соба STANDARD SEA VIEW
1060 евра тотал за термин 12.09 и 16.09
1030 евра тотал за термин 19.09
линк од хотел http://www.xoriadeluxe.com/

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA ALANYA 5*
Ultra All Inclusive
тип на соба STANDARD LAND VIEW
1150 евра тотал за термин 12.09
1110 евра тотал за термин 16.09
1070 евра тотал за термин 19.09

линк од хотел http://www.xafiradeluxeresort.com/

ROYAL GARDEN SELECT & SUITE ALANYA 5*
Ultra All Inclusive
тип на соба SUITE ROOM LAND
1090 евра тотал за термин 12.09
1070 евра тотал за термин 16.09 и 19.09
линк од хотел http://www.royalgarden.cc/

ORANGE COUNTY RESORT HOTEL ALANYA 5*
Ultra All Inclusive
тип на соба STANDARD LAND VIEW
1290 евра тотал за термин 12.09  
линк од хотел https://www.orangecounty.com.tr/alanya

SIDE CROWN SERENITY SIDE 5*
All Inclusive
тип на соба STANDARD LAND VIEW
1226 евра тотал за термин 12.09 , 16.09 и 19.09
линк од хотел http://www.sidecrownserenity.website/de/

PEMAR BEACH RESORT SIDE 5*
Ultra All Inclusive
тип на соба  STANDARD ROOM SEA & POOL VIEW
1230 евра тотал за термин 12.09 , 16.09 и 19.09
линк од хотел http://www.pemarbeachresort.com/

CRYSTAL ADMIRAL RESORT & SPA SIDE 5*
ULTIMATE All Inclusive
тип на соба STANDARD
1230 евра тотал за термин 12.09 и 16.09
1165 евра
тотал за термин 19.09
линк од хотел https://www.crystalhotels.com.tr/

SILENCE BEACH RESORT SIDE 5*
Ultra All Inclusive
тип на соба LAKE STANDARD ROOM
1390 евра тотал за термин 12.09
линк од хотел https://www.silence.com.tr/

CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT SIDE 5*
ULTIMATE All Inclusive
тип на соба STD LAND VIEW
1500 евра тотал за термин 12.09
линк од хотел https://www.crystalhotels.com.tr/

 

Во цената е вклучено

Авионски превоз од Скопје
Аеродромски такси
20 кг багаж по лице
Трансфер од аеродром (Анталија) до хотел и обратно
Одредена услуга која е напишана за секој хотел

за повеќе понуди разгледајте на нашиот пребарувач