TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

(кликнете на името на понудата за повеќе инфо)

вила термин престој услуга сместување во цена
Вила Василис – Неи Пори 31.07-07.08 8 дена / 7 ноќи наем 1/2 студио 219€
Вила Василис – Неи Пори 31.07-07.08 8 дена / 7 ноќи наем 1/3 студио 249 €
Вила Хаус Литеа – Неа Потидеа 31.07-07.08 8 дена / 7 ноќи наем 1/2 студио 219 €
Вила Хаус Литеа – Неа Потидеа 31.07-07.08 8 дена / 7 ноќи наем 1/3 студио 249 €
Вила Хаус Литеа – Неа Потидеа 31.07-07.08 8 дена / 7 ноќи наем 1/4 апартман 309 €
Вила Асимина -Евиа, Пефки 06.08-15.08 10 дена / 9 ноќи наем 1/3 студио 289 €