Во собите: клима, телевизор, интернет, тоалет со туш, балкони кој странично гледаат према море.
Сите соби се двокреветни со единечни легла и не располагаат со дополнително легло за дете.
На плажа на секоја соба му следи 2 лежалки, во последните редови.