1/2 спрат (двокреветно студио) на поткровје,
Студијата се малку накосо, два единечни кревети и кујна, пониска тераса.
Во студијата:
мини кујни со прибор за готвење и јадење, тоалет, клима, телевизор, балкон или тераса, интернет.