1/2 студио: (двокреветно студио) два единечни кревети
Двокреветни студија опремени во традиционален стил што подразбира дека се со помала квардатура:
телевизор, клима (вклучена во цената), кујна, тоалет и тераса….
Студијата заради ограниченоста на просторот, се со типичен традиционален изглед, скромен квалитет и мала комфорност.