1/2 студио (двокреветно студио)  еден брачен кревет или два единечни кревети.
Студијата се опремени со мали кујни, тоалет, телевизор, клима, (вклучена во цената), тераса,
Чистење на собите на 3 дена.
Дете до 6 години/