1/2 студио (двокреветно студио) два единечни кревети (или еден брачен)
Кујна, тоалет, телевизор, тераса, безжичен интернет (бесплатно) и клима (доплата 7 € на ден).
Во склоп на вилата се наоѓа и базен кој Ви е на располагање од 08 – 22 часот секој ден.