1/3 Апартман (трикреветен апартман)
Во апартманите: тоалет, кујна опремена со основен кујнски прибор, мал телевизор и клима уред
Кујна, трпезариска маса и две легла од кои еден е мобилен, со посебна спална соба со брачен кревет и голема тераса свртена кон морето.