1/3 студио – трикреветно студио (макс. капацитет – 3 возрасни + дете до 6 г.без легло)
Сите студија се исти, имаат три единечни кревети (или еден брачен кревет и еден единечен)
Модерно опремена кујна, тоалет, телевизор, клима (доплата 5€ на ден) и тераса