1/3 студио (трикреветно студио) еден брачен кревет и еден единечен кревет.
(макс. капацитет – 3 возрасни + дете до 6 г.без легло)
Сите студија се опремени со телевизор, клима (бесплатна за јули и август), кујна, тоалет и балкон.