1/3 студио (трикреветно студио) три редовни легла. (макс. капацитет – 3 возрасни + дете до 6 г.без легло)
Во студијата: мини кујна со прибор за готвење и јадење, тоалет, балкон, клима, безжичен интернет.
Вилата е реновирана во целост во 2018 година.