1/3 судио (трикреветно студио)  еден брачен кревет и еден единечен.
Можност за сместување на дете до 6 год. не користи легло.
Во студијата: тоалет, балкони со страничен поглед кон море, клима, фрижидер, телевизор, безжичен интернет и кујна.
За секое студио/апартман следуваат 2 лежалки и еден чадор на плажа – гратис.