1/3 студио (трикреветно студио) брачен кревет и 1 единечен (или 3 единечни)
Вилата има студија на високо приземје и спрат (трикреветни) опремени со кујна, клима, телевизор и балкон која гледа према шеталиштето или задната страна на вилата.