1/3 студио:
брачен кревет и 1 единечен, капацитет 2 возрасни со две деца до 12 г, или 3 возрасни и едно дете до 12 г. (во кревет со родител)
Во студијата: мини кујна, фрижидер, телевизор, тоалет, клима и безжичен интернет.