1/3 студио (трикреветно студио) три единечни кревети (или еден брачен и еден единечен)
Кујна, клима (со доплата од 5€), телевизор, тоалет, безжичен интернет и балкон.
За секое студио следуваат 2 лежалки и еден чадор на плажа – гратис.