1/3 студио (трикреветно студио) единечни кревети 3 (или 1 брачен и 1 единечен).
Собите се реновирани 2016 год. со нови кујни, клима, телевизор, тоалет, безжичен интернет, балкон.
Некои од собите гледаат странично кон море, некој кон улица, или на внатрешниот дел на куќата.