1/3 студија: во 1 соба, француски кревет и една единечен кревет (студија број 1 и 11 на првиот кат)
Собите се опремени со кујна со голем фрижидер, бања со туш, клима уред, телевизор.
Постелнина и крпи се составен дел на секоја сместувачка единица и се менуваат еднаш за време на престојот.