1/3+1 студио (трикреветно+доп. кревет студио) : еден брачен кревет и еден единечен и едно доп. легло за дете
Студијата се опремени со мали кујни, тоалет, телевизор, клима, (вклучена во цената), тераса,
Чистење на собите на 3 дена.
Дете до 6 години.