1/3+1 студио (трикреветно+1 кревет за дете студио)
еден брачен кревет, еден единечен и дополнително легло за дете.
Кујна, клима (доплата 5€ на ден), телевизор, тоалет, безжичен интернет и балкон.
За секое студио следуваат 2 лежалки и еден чадор на плажа – гратис.