Трокреветните студија имаат 3 легла, т.е едно поголемо во мерки од стандардно 90см легло, и две стандардни легла, капацитетот на овие студија е 3 возрасни лица или 2 возрасни со 2 деца од кој едното спие со родител на поголемото легло
Во студијата: балкон, тоалет, мини кујна со прибор за готвење и јадење, плазма тв, клима и интернет.