1/4 апартман (четирикреветен апартман) на приземје, погоден за 4 лица, составен од две простории, тераса,
кујна (опремена со прибор за готвење) тоалет, телевизор, клима со доплата 6€ за апартман (на ден се плаќа во објектот). Дете до 6 години спие со родители.