Мезонет на два спрата, два единечни кревети на првиот спрат и два единечни на вториот спрат (со можност за дополнително легло)
Опремени со кујни, тоалет, телевизор, клима  (доплата 5 Еур/ден), големи тераси.
Можност за бесплатно сместување дете до 6 години.