1/4 мезонет приземје:
мезонет на два спрата, три единечни (или брачен и единечен) на првиот спрат со кујна,
еден единечен кревет на вториот спрат. (макс. капацитет – 4 возрасни + дете до 6 г.без легло)

Во студијата:
мини кујни со прибор за готвење и јадење, тоалет, клима, телевизор, балкон или тераса, интернет.