Стандард соби – хотелски соби во новиот дел на хотелот
Четирикреветна соба
2 возрасни + 2 деца до 11,99 бесплатно;
3 возрасни + 1 дете до 11,99 бесплатно (трето лице -30);
2 возрасни + 3 деца до 11,99 (трето дете -50%)